Julia Roberts deelt foto’s van haar tweeling: Hoe zien de erfgenamen van de ster die ze altijd privé heeft gehouden er nu uit?

Hollywoodicoon Julia Roberts, bekend van haar rollen in verschillende films, deelde onlangs een zeldzame foto van haar tweeling, die nu 19 jaar oud is, als baby.


Julia, 56, heeft haar kinderen, vooral haar oudste twee, Phinnaeus Walter Moder en Hazel Patricia Moder, altijd uit de publiciteit gehouden.

De recente foto verraste en verblijdde fans, waarvan velen Roberts prezen voor het beschermen van de privacy van haar kinderen.

De actrice en haar man, Daniel Moder, hebben zich altijd ingezet voor een privé gezinsleven. Ze kozen hun huizen in Californië, New Mexico en Manhattan om uit de buurt te blijven van de constante publieke belangstelling.

Julia’s besluit om haar gezin af te schermen komt voort uit een verlangen naar een rustig gezinsleven zonder onnodige opdringerigheid.

Het recente zeldzame kiekje van Julia Roberts knuffelend met haar tweeling oogstte positieve reacties van fans, waarbij velen hun bewondering uitten voor de beschermende moeder en haar schattige kinderen.

De foto gaf, in tegenstelling tot Julia’s gebruikelijke privacy, een hartverwarmend kijkje in haar rol als liefhebbende moeder.

Fans waren blij om getuige te zijn van de gekoesterde momenten van Julia Roberts met haar tweeling en waardeerden haar inzet om een laag profiel voor haar gezin te behouden.

Heb jij commentaar?