Morgan Freeman’s vrouw en zijn vier kinderen: Enkele details over het persoonlijke leven van de Hollywood-acteur!

Morgan Freeman, de gerenommeerde Amerikaanse acteur, verwierf later in zijn leven faam met opmerkelijke films zoals “Million Dollar Baby” en “The Shawshank Redemption”. Zijn opmerkelijke acteerwerk leverde hem prijzen op, waaronder een Oscar en twee Golden Globes.

In zijn persoonlijke leven trouwde Freeman met Jeanette Bradshaw in 1967, en ze kregen twee zoons. Het paar adopteerde Dina, Jeanette’s dochter, en kreeg een dochter genaamd Morgana. Na een scheiding trouwde Freeman in 1984 met Myrna Colley Lee.

Ze kozen voor een vredig leven ver weg van Hollywood in Mississippi.

Ondanks een lang en ogenschijnlijk sterk huwelijk, scheidden Freeman en Myrna na 23 jaar. De redenen blijven onduidelijk, waarbij Freeman zijn vrouw de schuld gaf, en Myrna hem beschuldigde van ontrouw.

Hun scheiding ging gepaard met controverses, inclusief Freemans relatie met een lerares en zijn geadopteerde kleindochter Idena Hines.

Freeman heeft drie kinderen: Alfonso, die in zijn acteerstappen volgde, Saifulai en Morgan.

Alfonso heeft een succesvolle acteercarrière gehad en wordt erkend voor zijn rollen naast zijn vader. Saifulai en Morgan geven de voorkeur aan een privéleven weg van de schijnwerpers.

Ondanks de ups en downs van de familie, onderhoudt Freeman een positieve relatie met zijn kinderen.

Heb je opmerkingen?