“De Oscarwinnaar verzamelt eieren uit het kippenhok”: Hoe ziet de boerderij van Nicole Kidman en Keith Urban eruit?

Nicole Kidman en Keith Urban bezitten een prachtige boerderij van 11 hectare in Australië, waar ze elk jaar zes maanden doorbrengen met hun dochters.

Het liefdesverhaal van het stel begon in 2005 na Kidmans scheiding van Tom Cruise. Ze trouwden in een sterrenrijke ceremonie in Sydney, Australië.

Het Bunya Hill Georgiaanse huis, gekocht voor $4,5 miljoen in 2008, biedt een kijkje in hun familieleven. Gebouwd in 1978, beschikt het over traditionele elementen, een formele woonkamer en een bibliotheek.

Het stel voegde een zwembad, tennisbaan, sportschool en meer toe om hun boerderijervaring te verrijken.

De rondleiding door de boerderij onthult een mix van verfijning en eenvoud, inclusief een gezellige keuken, een speelruimte voor kinderen en een kippenhok.

Het eigendom heeft een boomgaard, alpaca’s en zwarte Angus-koeien. Kidman waardeert de rust, eenvoud en frisse lucht van de boerderij.

Het gezin, inclusief twee dochters, geniet van een ondersteunende en liefdevolle dynamiek. Kidman waardeert de onwankelbare steun van Urban in haar acteercarrière.

Ondanks dat ze kinderen hebben uit eerdere huwelijken, blijft het paar diep verliefd en blijven ze verbonden, zelfs tijdens hun drukke schema’s.

De boerderij van Kidman en Urban biedt een toevluchtsoord van de glamour van Hollywood, waardoor ze een rustiger leven met hun gezin in het Australische platteland kunnen waarderen.

Deel je reacties.