“Ik zou een minnaar nemen die 20 is”: Jane Fonda werd bekritiseerd voor een gewaagde uitspraak!

Jane Fonda, bekend van haar carrière in de entertainmentindustrie, heeft onlangs haar voorkeur voor daten gedeeld, waarbij ze aangaf een voorkeur te hebben voor een jongere partner boven een oudere. In haar 80er jaren merkte ze op dat als ze een minnaar zou hebben, hij 20 zou moeten zijn, omdat ze “geen oude huid” wil.

Haar opmerking kreeg echter online kritiek te verduren, waarbij sommigen suggereerden dat ze financiële prikkels zou moeten tonen om een jongere man aan te trekken. Sommige reacties uitten ongemak en noemden het idee “WALGELIJK”.

Er werden zorgen geuit over hoe haar familie zou reageren als ze met iemand veel jonger zou daten.

Ondanks de terugslag steunden sommige fans Fonda’s keuze, waarbij ze opmerkten dat andere beroemdheden, zoals Cher, ook jongere partners daten.

Fonda verduidelijkte dat, hoewel ze de voorkeur geeft aan jonger gezelschap, ze niet geïnteresseerd is in een seksuele partner, daarbij verwijzend naar eerdere serieuze relaties.

Ze voegde eraan toe dat intimiteit uitdagend zou zijn met een jongere partner, omdat ze niet zonder kleren voor hem zou willen zijn.

Zelfs op oudere leeftijd behoudt Jane Fonda een jeugdige en mooie uitstraling.

Onlangs gezien op een PAC-fundraisingevenement in Texas, zag ze er stijlvol uit in een crèmekleurige top, blazer en broek, en toonde ze haar dikke grijze haar.

Reacties?