Het meisje uit Nigeria ooit “het mooiste ter wereld” genoemd: Hoe ziet ze er nu uit

Het meisje op de omslagfoto, oorspronkelijk uit Nigeria, werd ooit uitgeroepen tot het “mooiste meisje ter wereld”. Sinds ze deze titel op 5-jarige leeftijd verdiende, heeft ze een wedstrijd georganiseerd, fondsenwerving bepleit en zelfs aan een modeshow deelgenomen. Laten we eens kijken hoe ze er nu uitziet, nu ze ouder is.

Het kleine Nigeriaanse meisje verwierf faam als kindmodel en influencer vanwege haar verbluffende uiterlijk. In 2018 gingen haar foto’s, gemaakt door fotograaf Mofe Bamuyiwa, viraal, waarbij ze werd getoond in een zwart met gouden bloemenprint jurk. Met haar betoverende donkere ogen, gladde huid en prachtige krullende zwarte haar leek ze bijna op een babypop.

Bamuyiwa, de fotograaf, streefde ernaar de kruising tussen het meisje haar kindertijd en volwassenheid vast te leggen om de beelden tijdloos te maken. Het meisje, genaamd Jare Ijalana, werd algemeen bekend als “Het Mooiste Meisje ter Wereld”.

Jare komt uit een gezin met een flair voor modellenwerk, aangezien haar zussen, Jomi en Joba Ijalana, ook hebben geposeerd voor fotoshoots. Aangemoedigd door de overweldigende respons op Jare’s portretten, startte hun moeder een populaire sociale mediapagina voor hen.

Sinds ze de titel in 2018 won, heeft Jare opmerkelijke mijlpalen bereikt. Ze trok de aandacht van agenten in de modewereld, liep mee in de London Fashion Show en organiseerde een online mode-wedstrijd.

Jare heeft ook haar platform gebruikt voor een goed doel, door fondsen te werven voor de niertransplantatie van een dierbare. Toen Jare in januari 10 jaar werd, tonen haar recente foto’s op sociale media haar blijvende schoonheid.

Ze uitte haar dankbaarheid voor het afgelopen jaar en keek uit naar de spannende dingen die het nieuwe jaar te bieden heeft.