Toonde haar slanke benen : Julia Roberts zag er geweldig uit in roze shorts en jasje bij filmpremière

Julia Roberts maakte indruk op iedereen tijdens de première van “Leave the World Behind” in een oogverblindende geheel roze outfit. Echter, fans hadden uiteenlopende meningen, waarbij sommigen vonden dat ze er te mager uitzag op de foto.

De Hollywood-ster, bekend om haar charme en acteertalent, blijft schitteren in haar nieuwste film, “Leave the World Behind”. Ze verscheen op de première in een stijlvolle roze set met een geknoopte blazer, korte broek, sprankelende zilveren schoenen en een enorme ketting.

Ondanks haar vlekkeloze uitstraling hadden fans gemengde reacties op haar outfit. Sommigen bekritiseerden haar keuze voor “lompe schoenen” en vonden haar “huiselijk”. Daarnaast doken er opmerkingen op over dat ze “zo mager” en “te dun” was, vooral toen ze haar lange, slanke benen liet zien.

Ook al is ze de 50 gepasseerd, Roberts behoudt haar jeugdige uitstraling met een eenvoudige schoonheidsroutine: haar gezicht reinigen, een hydraterend masker aanbrengen en zonnebrandcrème. Ze straalt zelfvertrouwen uit met losse, golvende haren, frisse make-up en eyeliner als ze uitgaat.

Voor Roberts gaat schoonheid verder dan alleen het uiterlijk; het gaat om vrolijkheid. Ondanks haar drukke leven blijft ze actief met Pilates en wateroefeningen, en beheert ze haar dieet met hulp van voedingsdeskundige Carrie Wiatt. In 2012 gaf Roberts Wiatt de credits voor het helpen verliezen van meer dan 19 kilo met een verstandig dieet. Naast haar bloeiende carrière is Julia Roberts een trotse moeder van drie, inclusief een tweeling geboren toen ze 37 was, met haar echtgenoot Danny Moder.