Pierce Brosnans vrouw ziet er prachtig uit na het verliezen van gewicht: Fans waren verheugd met haar recente foto

Pierce Brosnan en zijn vrouw, Keely Shaye Smith, namen een selfie op Mullaghderg Beach in Ierland nadat ze “De Vier Brieven van Liefde” hadden voltooid. Gebruikers op Instagram merkten op dat Keely was afgevallen en prezen haar stralende uitstraling.

Brosnan schreef het zonnige weer toe aan Iers geluk, waarbij opmerkingen hem een “geluksvogel” noemden. Het koppel ontving lof omdat ze rolmodellen voor het huwelijk zijn, waarbij ze lieten zien dat roem hun positieve relatie niet beïnvloedt.

Keely deelde later een foto van Brosnan in Donegal, waarbij ze opnieuw het Ierse geluk noemde. Brosnan uitte in een interview uit 2014 diepe liefde voor Keely’s vitaliteit en kracht, waarbij hij haar belang benadrukte na het verliezen van zijn eerste vrouw aan eierstokkanker. Ze trouwden in 1980, kregen een zoon, Sean, en Brosnan adopteerde de twee kinderen van Keely.

Ze ontmoetten elkaar op een feestje in Mexico en ondanks giftige opmerkingen over Keely’s uiterlijk door de jaren heen, verdedigt Brosnan haar, wijst hij aanbiedingen voor gewichtsverliesoperaties af en benadrukt hij zijn liefde voor haar rondingen.