“In de achtervolging van eeuwige jeugd”: Een 90-jarige Hollywood-legende verwoestte haar schoonheid met plastische chirurgie!

De iconische actrice en muze van Alfred Hitchcock, Kim Novak, vierde haar 90e verjaardag en verraste fans met haar tijdloze schoonheid. In haar streven naar het behouden van jeugdigheid koos Novak voor plastische chirurgie, een beslissing die gemengde reacties opriep onder haar bewonderaars.

Niet iedereen waardeerde de resultaten van Novak’s cosmetische ingrepen. Sommige fans vonden dat de actrice het natuurlijke verouderingsproces had moeten omarmen en uitten teleurstelling over haar veranderde uiterlijk.

Opmerkingen zoals “Ouder worden op een natuurlijke manier,” “Dit lijkt niet meer op Kim,” en “Het is alsof het twee verschillende mensen zijn” overspoelden de discussies over Novak’s verjongingsinspanningen.

Terwijl sommigen haar prezen omdat ze er wonderbaarlijk jeugdig uitzag, konden anderen niet helpen maar terugverlangen naar de oorspronkelijke, natuurlijke schoonheid van de actrice.

 

 

Ook werd het sentiment gedeeld dat Hitchcock mogelijk niet akkoord zou zijn gegaan met de veranderingen bij zijn eens-muze.

Wat zijn jouw gedachten over Kim Novak’s beslissing om plastische chirurgie te ondergaan?