Wat een ongelooflijke transformatie voor de droomvorm: Hoe ziet dit prachtige stel er vandaag uit

Dit liefdevolle stel heeft een echt wonder verricht. Ze hadden al problemen met overgewicht voordat ze elkaar ontmoetten en verliefd werden. Toen Lexi Reed met Danny trouwde, woog ze bijna 218 kg, en het gewicht van haar geliefde was 127 kg. Maar dit hinderde hun relatie helemaal niet. Beiden hielden van eten, met een voorkeur voor fastfood.

Maar na verloop van tijd begonnen ze na te denken over hun gewicht. Het werd beschamend voor hen om in het openbaar te verschijnen. De laatste fase was dat het paar besloot na te denken over een kind. Maar er waren problemen met hun gezondheid. Toen besloten de jonge mensen: ze moesten hun levensstijl veranderen.

Het begon allemaal met voeding. Ze begonnen meer groenten en fruit te eten. Toen voegden ze sport toe. De nadruk lag op cardiotraining. Nu leiden het stel naast de fitnessruimte een behoorlijk actieve levensstijl: wandelen, fietsen, raften. Het is nog geen twee jaar geleden, en je kunt ze gewoon niet herkennen op de foto!

Op sociale netwerken delen ze motiverende voor- en na-foto’s en delen ze hun methoden om zichzelf op een gezonde manier te transformeren. Ze geloven dat dit iemand zal helpen de kracht en wilskracht te vinden om hun leven te veranderen en beter te worden.