“Ze wordt beter met de leeftijd”: Paparazzi hebben 60-jarige Jodie Foster zonder make-up en filters vastgelegd!

Fans waren verrast door recente make-uploze foto’s van de 60-jarige Jodie Foster, wat een reeks reacties teweegbracht! Ondanks de schok omarmt Jodie Foster openlijk het feit dat ze 60 is en vecht ze niet tegen het ouderdomsproces. Ze vindt vrijheid in het accepteren van haar leeftijd.

In tegenstelling tot sommige van haar collega’s, laat ze met trots haar grijze haar, leeftijdsgebonden veranderingen en onvolkomenheden zien, waardoor ze opvalt in Hollywood. De ongefilterde foto’s van deze opmerkelijke actrice werden al snel een hot topic van gesprek.

Op social media verschenen reacties als “Niemand wordt jonger! Laat die vrouw haar leven leiden!” en “Net als wij, gewone mensen, heeft ze het absolute recht om te verouderen en te veranderen!”

Fans uiten hun onwankelbare bewondering met reacties als “Zij zal altijd de enige actrice zijn die ik aanbid!” en “Ik zal nooit ophouden haar te bewonderen!”

Velen beargumenteren dat ze niet verplicht is om te voldoen aan de schoonheidsnormen van de maatschappij en dat het een puur genoegen is om haar au naturel te zien. “Geen wonder dat ze toen veel harten stal!” en “Ongeacht de leeftijd moet een vrouw voor zichzelf zorgen!” zijn sentimenten die door haar fans worden gedeeld.

Wat vind jij van Jodie Fosters natuurlijke en zelfverzekerde kijk op ouder worden?

Deel je mening!