“Knijp me.” Van lachende sul tot charmante madame

Meiden, de lente is aangebroken en we verlangen er allemaal naar om het seizoen in volle glorie te omarmen. Velen van ons kunnen het niet helpen dat we rusteloos zijn en denken aan die dringende trip naar de nageltechnicus of kapper.

Er is altijd wat onafgemaakte dameszaken, toch? Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een echte tovenares in de wereld van schoonheid.

Laat me jullie voorstellen aan de getalenteerde styliste, Shafagh Navruz, die wonderen verricht door gewone vrouwen om te toveren tot onwerkelijke schoonheden. Eliza, die geen plannen had om een ​​beroemde stylist te bezoeken, bevond zich onverwachts in de handen van Shafagh.

Het leek alsof ze al een tijdje uitstapjes naar kappers en visagisten had verwaarloosd, zich volledig toelegde op haar kinderen en echtgenoot – een klassiek verhaal, toch? Echter, toen haar kinderen opgroeiden en naar verschillende steden verhuisden, vond ze eindelijk wat vrije tijd voor zichzelf en besloot ze de uitnodiging van Shafagh te accepteren.

Shafagh ontmoette deze lieve vrouw op straat in haar geboortestad en zag meteen het potentieel om haar te helpen. Aanschouw de ongelooflijke transformatie van Eliza.

Wat vind je van het werk van Shafagh? Deel je mening in de reacties hieronder.