Hoe was het lot van het meisje van wie de artsen in staat waren het onderste deel van haar gezicht te herstellen

Yaroslava Titorchuk, een jonge vrouw uit Oekraïne, kwam in de schijnwerpers door een populaire tv-show die hulp biedt aan mensen in grote nood. Yaroslava’s leven is gevuld geweest met tegenslagen. Ze werd opgevoed in een instabiele gezinssituatie waar haar ouders, geteisterd door schadelijke gewoonten, vroegtijdig uit het leven stapten.

De kinderbescherming plaatste Yaroslava in een weeshuis, maar haar grootmoeder haalde haar uiteindelijk daar weg. Echter, gezien haar hoge leeftijd, worstelde haar grootmoeder om de begeleiding en zorg te bieden die een tiener nodig heeft. Als gevolg daarvan raakte de 13-jarige Yaroslava in de greep van een verkeerd gezelschap en zocht ze haar toevlucht in alcohol, sigaretten en drugs om te ontsnappen aan haar psychologische kwelling.

Deze destructieve levensstijl leidde tot ernstige gezondheidsproblemen. Artsen in het ziekenhuis informeerden haar over de dringende noodzaak om haar onderkaak te verwijderen vanwege een ernstige infectie. Bovendien had ze een kostbare tandprothese nodig om zonder angst voor haar spiegelbeeld te kunnen leven, een kostenpost die ze niet kon dragen.

In haar wanhopige situatie zocht Yaroslava hulp bij het televisieprogramma. Artsen voerden verschillende operaties uit en plaatsten een prothese (gefinancierd door gulle donaties uit het hele land), waardoor het onderste deel van haar gezicht succesvol werd gereconstrueerd. Na dit alles begon Yaroslava haar leven om te draaien: ze stopte met drinken, trouwde en werd moeder van een zoon. Nu werkt ze in het rehabilitatiecentrum dat haar ooit hielp om haar verslaving te overwinnen. Zichtbaar is Yaroslava’s uiterlijk aanzienlijk verbeterd.

Op foto’s stralen haar ogen van vreugde en tevredenheid. De publieke opinie over haar varieert. Sommigen geloven dat ze geen geluk verdient omdat ze bewust haar leven in gevaar bracht, terwijl anderen beweren dat ze niet helemaal de schuldige was. We horen graag jullie mening, beste lezers. Deel alstublieft uw opinies in de commentaarsectie.

Like this post? Please share to your friends: