Hoe een nieuw kapsel het gezicht van een meisje verandert!: Het meisje verliet de salon als een goed verzorgde schoonheid

De Amerikaanse huisvrouw Katie werd de heldin van het Rachael Ray-programma, dat populair is in de Verenigde Staten. In de show transformeren schoonheidsexperts vrouwen die de moed hebben opgegeven om aan hun uiterlijk te werken.

En dat is precies wat Katie was. De dochter van de vrouw gaf toe dat ze zich zelfs schaamde om met haar moeder naar de supermarkt te gaan. Ze zag er zo slordig uit.

De laatste keer dat Katie haar haar veranderde was in 1986. Het enige wat ze deed was haar haar oplichten met de goedkoopste verf. Het haar van de vrouw was broos en de punten waren gespleten. Katie’s pony zag er vreselijk uit. De heldin van het programma zei dat veel vrienden haar hadden geadviseerd om haar uiterlijk te veranderen. Maar Katie was erg bang voor verandering. Ze was nerveus en al op de show.

De huisvrouw gaf toe dat ze haar haar nog nooit kort had gezien of iets anders. De Amerikaanse geloofde dat ze ze zou missen. Katie’s kleding moest ook worden veranderd. Haar garderobe bestond voornamelijk uit “huiselijke dingen”, zoals leggings, truien met één schouder en pyjama’s.

De dochter geloofde dat haar moeder vastzat in het beeld van de jaren tachtig. De Amerikaanse zei dat ze gewoon geen geld wilde uitgeven aan kleding voor zichzelf. De kapper knipte haar haar tot op schouderlengte. De haarkleur is een natuurlijke warme tint blond. Natuurlijke lokken gaven volume aan het kapsel.

Like this post? Please share to your friends: