“Hij is 89 en zij is 66”: Hoe zien Maggie en Ralph van “The Thorn Birds” eruit 40 jaar later?

In 1983 werd de film “The Thorn Birds” een sensatie, waarin de personages Pater Ralph en Maggie tot leven werden gebracht, gespeeld door respectievelijk Richard Chamberlain en Rachel Ward.

Chamberlain, winnaar van een Golden Globe Award, vertolkte Pater Ralph, terwijl Rachel Ward, toen nog een aspirant-actrice, de rol van Maggie op zich nam. Interessant is dat Ward tijdens de opnames een romance in het echte leven ontwikkelde met Bryan Brown, die de rol van Maggies echtgenoot Luke speelde.

Buiten de filmset bloeide de on-screen connectie van Rachel Ward en Bryan Brown uit tot een echte relatie, wat leidde tot een huwelijk en de opvoeding van drie kinderen. Ondanks de verstrijkende jaren blijft Richard Chamberlain, nu 89, het scherm sieren met zijn aanwezigheid.

Rachel Ward koos echter een ander pad en kondigde in 2014 haar afscheid van het acteren aan.

Toen fans onlangs een glimp opvingen van de sterren, kwamen er meningen naar boven over hun uiterlijk. Sommigen prijzen Chamberlain omdat hij er “geweldig uitziet voor zijn leeftijd”, terwijl opmerkingen over Ward teleurstelling uitdrukken, waarin staat dat “Maggie zichzelf heeft verwaarloosd” en suggereren dat ze “is gestopt met voor zichzelf te zorgen.”

De blijvende erfenis van “The Thorn Birds” en de transformatie van zijn sterren blijven het publiek boeien.

Wat vindt u van de manier waarop ze door de jaren heen zijn veranderd?

Reageer gerust.