Een vrouw uit de show ‘1000-Lb Sisters’ heeft haar nieuwe vriend getoond: Hoe is haar leven veranderd?

Amy Slaton, bekend van TLC’s “1000-Lb. Sisters,” verraste fans met een TikTok-video waarin ze een nieuwe romantische partner liet zien. Dit leidde tot vragen over haar man, Michael Halterman, maar het blijkt dat ze gaan scheiden.

Slaton en Halterman wonen sinds februari apart, en Halterman heeft in maart de scheiding aangevraagd, waarbij hij om een “civiel straatverbod” verzocht.

Het verbod beperkt social media-berichten over de scheiding en verplicht communicatie via door de rechtbank goedgekeurde kanalen.

Het paar deelt twee kinderen, Gage en Glenn, en hoewel details over de voogdij nog moeten worden uitgewerkt, zijn ze overeengekomen om tijdelijk gezamenlijk de voogdij te hebben.

In de TikTok-video stelde Slaton haar nieuwe vriend, Tony Rodgers, voor terwijl hij haar zoons droeg. Fans uitten verwarring en nieuwsgierigheid over Michael, en er zijn berichten dat Slaton en Rodgers stiekem aan het daten zijn tijdens de scheiding.

Rodgers, die te zien was in Slaton’s YouTube-video ter ere van Glenn’s verjaardag, woont bij haar in Kentucky na een periode van frequente bezoeken.

Het paar lijkt quality time door te brengen met de kinderen.

Like this post? Please share to your friends: