“Diepe rimpels in het gezicht en beschadigde tanden”: Het 49-jarige supermodel, Kate Moss, is onherkenbaar in haar nieuwe foto’s!

Kate Moss, het beroemde supermodel uit de jaren 90 en 2000, krijgt veel aandacht naar aanleiding van recente foto’s waarop ze er heel anders uitziet. Mensen zeggen dat ze haar schoonheid verloren is.

De paparazzi hebben Kate op de gevoelige plaat vastgelegd en de foto’s onthullen een gezicht met veel rimpels en tekenen van ouderdom. Fans zijn teleurgesteld omdat ze zich haar herinneren als een jong en glamoureus model.

Enkele reacties van mensen zijn: “Wat is er met haar gebeurd door de tijd en haar levensstijl?”, “Ze ziet er nu veel ouder uit” en “Ik had haar niet herkend zonder het bijschrift.”

Er worden ook vergelijkingen gemaakt met andere beroemdheden, zoals Jennifer Lopez, die er op haar 54e nog steeds verbluffend uitziet, terwijl Kate Moss, die pas 49 is, er veel ouder uitziet.

Deze foto’s hebben discussies aangewakkerd over hoe een snelle levensstijl en bepaalde gewoontes het uiterlijk van een persoon kunnen beïnvloeden.

Het is een herinnering dat zelfs beroemde modellen als Kate Moss niet immuun zijn voor de effecten van het ouder worden.