De lippen waren ergens verdwenen: Fans herkenden Angelina Jolie niet in nieuwe foto’s.

Angelina Jolie wordt beschouwd als een van de meest aantrekkelijke actrices in Hollywood. Ze heeft al jarenlang de hedendaagse definitie van schoonheid belichaamd. Jolie is erin geslaagd om haar status als wereldwijd sekssymbool van de cinema al vele jaren vast te houden.

Fans hebben echter de fysieke transformatie van de actrice in de loop der tijd opgemerkt. Haar extreme dunheid heeft velen verbijsterd achtergelaten. Zelfs bij warm weer heeft ze de neiging om zich in laagjes te hullen vanwege haar constante koudegevoel als gevolg van haar lage gewicht.

Onlangs werd Angelina Jolie gespot tijdens een wandeling met haar oudste dochter, Zahara. Zoals verwacht, werd de actrice meteen het mikpunt van de paparazzi. De nieuwe foto’s gingen prompt viraal op het internet.

Toch waren fans verrast door het uiterlijk van de actrice. Jolie zag er volledig anders uit. Fans merkten op dat de ooit volle lippen van de actrice geslonken leken.

Toch kwamen talloze fans de actrice verdedigen. Het is duidelijk dat Angelina op een natuurlijke manier ouder wordt. Zoals bekend, horen fysieke veranderingen, waaronder het dunner worden van lippen, bij het ouder worden. Het is een natuurlijke ontwikkeling. Online waren reacties te zien als “Ieders lippen worden dunner, dat is de natuur.” Velen merkten echter op dat de actrice haar schoonheid en allure niet verloren heeft en beweerden dat de leeftijd alleen maar aan haar charme heeft toegevoegd.