“De Jongen met de Mooie Ogen”: Hoe Zag de Kattenman eruit Vóór Talloze Plastische Chirurgieën?

Herinner je je die man uit de vroege jaren 2000 die er op tv-shows uitzag als een kat? Deze Amerikaanse man onderging een schokkende transformatie om eruit te zien als een tijger. Hij doorliep talloze plastische chirurgieën en andere procedures om dit te bereiken.

Dennis Avner, een programmeur uit Michigan en afstammeling van de Huron en Lakota indianenstammen, streefde ernaar om te lijken op zijn totemdier, een katachtige. In de media werd hij Cat Man genoemd, hoewel Dennis’ totemnaam “Stalking Cat” was en hij liever zo werd aangesproken.

In zijn streven om een tijger te worden, onderging Avner verschillende plastische chirurgieën. Deze omvatten het splitsen van zijn bovenlip, het aanpassen van zijn wenkbrauwen, het verleggen van zijn haarlijn, het her整形 (zhengxing – herinterpreteren van vorm) van zijn tanden zodat ze op hoektanden leken. Het lichaam en gezicht van Stalking Cat waren versierd met tatoeages en hij droeg gele lenzen met een kattenoog-embleem. Hij plaatste zelfs een snor in zijn bovenlip, vastgezet met piercings.

Door zijn buitengewone uiterlijk en de weg die hij bewandelde om het te verkrijgen, trok Dennis veel media-aandacht. Hij werd vaak uitgenodigd voor tv-shows en geïnterviewd. Stalking Cat zelf zei dat hij nooit bijhield hoeveel geld hij aan zijn operaties had uitgegeven. Hij onderging ze voor spirituele groei en hechtte geen waarde aan de materiële kosten.

Het is bijna onmogelijk om online een foto van Cat-Man te vinden van vóór zijn transformatie. Avner hield zijn oorspronkelijke uiterlijk goed verborgen. Er is echter een foto uit zijn jeugd waarop hij gewoon een normale jongen lijkt – onschuldig, met mooie ogen.