83-jarige Al Pacino met zijn 29-jarige vriendin: paparazzifoto’s van het stel veroorzaakten ophef op het internet

“Paparazzi hebben een glimp opgevangen van Pacino tijdens een onverwachte romantische ontmoeting met zijn nieuwe, jongere geliefde! De legendarische acteur, die onlangs de krantenkoppen haalde met nieuws over de geboorte van zijn zoon, werd betrapt terwijl hij quality time doorbracht met zijn jeugdige partner.

Het onconventionele stel werd gefotografeerd tijdens een dinerdate, en fans konden niet anders dan opmerken hoe hun geliefde icoon moeite doet om jeugdig en actief over te komen voor zijn nieuwe metgezel.

Reacties stroomden binnen van verraste fans: ‘Als een opa met zijn kleindochter!’, ‘Wat heeft ze in hem gevonden?’, ‘Ik weiger mijn ogen te geloven! Is dit een droom?’, ‘Ongeacht wat, hij blijft de beste acteur aller tijden,’ ‘Ik heb ernstige twijfels over de oprechtheid van de gevoelens van dit meisje.’

‘Ik kon zo’n band nooit begrijpen!’, ‘Zeg me dat het een grap is!’, ‘Je bent niet oud, je bent gewoon blut.’, ‘Hoe lang heb ik geslapen? Hoezeer is hij verouderd!’, ‘Je zult vandaag niets belachelijkers zien!’.

Wat vind jij van deze onverwachte beroemdhedenkoppeling?”

Wat denk jij?

Voel je vrij om je gedachten te delen!

Like this post? Please share to your friends: